Új vezető a BMW-nél

2017. május 1-től Massimiliano Di Silvestre tölti be a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját, aki mostani kinevezése előtt a BMW Group Rome Niederlassung-nak, azaz a vállalat gyári tulajdonú római márkakereskedéseinek volt az ügyvezető igazgatója. Az új vezető Baudouin Denis-től veszi át a feladatokat, aki 4 Magyarországon töltött év után Varsóban folytatja karrierjét, a BMW Group Poland ügyvezető igazgatójaként.

 

Massimiliano Di Silvestre széleskörű autóipari tapasztalattal rendelkezik, Olaszországban 1998 óta számos prémium márkánál dolgozott értékesítési területen különböző vezetői pozíciókban, olyan vállalatoknál és márkákon mint a Volkswagen Group, a Mercedes-Benz Italia, a Toyota-Lexus, valamint a BMW Group Italy. Az elmúlt 5 évben a BMW Group egyik legnagyobb saját tulajdonú márkakereskedői csoportját vezette Rómában, amely egység a világon vezető szerepet tölt be MINI és BMW Motorrad értékesítés terén. Massimiliano Di Silvestre közgazdász végzettségű, nős és két gyermek édesapja.

 

Baudouin Denis 2013 júniusában csatlakozott a BMW Group Magyarországhoz ügyvezető igazgatóként. A BMW magyar leányvállalatának az elmúlt években való sikerei, valamint a BMW és MINI márkák értékesítésnek növekedése jelentős részben Baudouin Denis odaadó munkájának is tulajdoníthatóak. Az ő vezetése alatt indult el a BMW i almárka 2014 végén Magyarországon, mely rövid idő alatt a kelet-közép-európai régió legsikeresebb BMW i piacává is vált, illetve szintén az ügyvezető Magyarországon töltött 4 éve alatt duplázta meg eladását és ezzel erősítette meg pozícióját a BMW márka Magyarországon. 2016-ban stabil és kiegyensúlyozott növekedést (+14,5%) és rekordértékesítést ért el a vállalat a prémium kategória valamennyi szegmensében.

 

  • Megosztom