Új vezető a BDO-nál

Szeptembertől a harminchét esztendős Jordán Szabolcs személyében új vezetője van a BDO Recruitment és Expat üzletágának. Az új szakember feladata a gazdasági társaságok számára végzett keresések területén már most is meghatározó BDO Magyarország szerepének növelése olyan speciális szektorokban, mint például a gyártás vagy az autóipar.

A hr területen immár évtizedes tapasztalattal rendelkező Jordán Szabolcs a TESK Tanácsadó Kft-től érkezett a BDO-hoz, ahol 2007-től senior tanácsadói, majd 2013-tól csoportvezetői pozíciót töltött be. Előtte három évig a VISTAS Vezetőkiválasztó és Személyügyi Tanácsadó Iroda HR tanácsadója volt. Tevékenységének középpontjában mindvégig elsősorban a közép- és nagyvállalatok számára végzett munkaerő-toborzás és -kiválasztás állt.

A BDO Magyarország új üzletágvezetője 2004-ben diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen, ahol 1999-től pszichológiát, majd 2001-től az előbbivel párhuzamosan személyügyi szervezést is tanult.

A BDO globális szinten az ötödik legnagyobb, a világ 152 országában, 1328 irodával jelen lévő könyvvizsgáló és tanácsadó hálózat. A BDO International munkatársainak száma 2014-ben közel 60 ezer fő volt, a csoport árbevétele az előző pénzügyi évben meghaladta az 7 milliárd USD-t. A BDO Magyarország a BDO International tagja, az ország legnagyobb magyar tulajdonban lévő professzionális könyvvizsgáló és tanácsadó vállalata.

  • Megosztom