Új utazási portál indult

A weboldal többek között személyes beszámolókkal, fotókkal, tanácsokkal és ötletekkel segíti a kirándulni vágyókat.

 

A kirándulástippek.hu-n kiemelt hangsúlyt kapnak a könnyen bejárható erdei, hegyi túrák, a gyerekekkel, családdal utazóknak szánt programok, a kerékpártúrák. Az oldalon csak olyan látnivalók, kirándulások találhatóak, amelyek a legtöbb utazó, kiránduló számára valóban érdekesek, legyenek ezek akár ismert helyszínek vagy kevesek által látogatott rejtett kincsek. Az oldalon készítői törekedtek az áttekinthetőségre, így a portálon csak a lényeges információ találhatók, sok képpel, rengeteg személyes tanáccsal, ötlettel, a megfelelő helyeken sok külső lapra mutató linkkel.

 

Az oldalon menüsorból és térképről is választható régiók szerint csoportosítottuk a látnivalókat, túraajánlatokat, fürdőhelyeket. Földrajzilag elsősorban Magyarország különböző régióira koncentrál a portál, de emellett Ausztria, Felvidék, Csehország, Erdély, Délvidék, Szlovénia, D-Lengyelország látogatásra érdemes területei is helyet kapnak. A nevezetességekről, rövid, a személyes élményeken is alapuló leírások találhatók gyakorlati tudnivalókkal, sok fotóval, térképpel.

Minden régiónál szerepel egy TOP 10-es lista, amelyben összeállítottuk a régióra jellemző kihagyhatatlan látnivalókat, túrákat.

 

Az oldal tervezése során külön figyelmet fordítottak a gyalogtúrák részletes ismertetésére. Szintén rá lehet keresni régiók szerint a gyerekbarát programokra és látnivalókra, illetve kiemelt szerepet kaptak a fürdőhelyek, termálfürdők, élményparkok és egyéb wellness-létesítmények.

  • Megosztom