Új ügyvezető a Kutatópont élén

Skultéty Tamás személyében új ügyvezetője van a Nézőpont Csoporthoz tartozó Kutatópont Kft-nek. A szakember a Bay Zoltán Nonprofit Kft. éléről érkezett a piackutató céghez, feladata a cégcsoport szintű működés támogatása mellett, a Kutatópont ügyfélkörének bővítése, szolgáltatási területeinek erősítése lesz.

Skultéty Tamás (képünkön) multinacionális környezetben és a közszférában egyaránt otthonosan mozog – közölte a Kutatópont. A szakember korábban a Vodafone Magyarországnak, a Compaq illetve a HP Magyarországnak is dolgozott stratégiai és kereskedelmi területen. 2009 és 2011 között a Cryo-Innovation Kft.-nél egy magyar bio-technológiai találmány világpiaci bevezetésén dolgozott, a Jeremie alapok befektetései közül ez volt az első sikeres exit 2012-ben. Tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak, a Széll Kálmán Alapítványnak és több más társadalmi és karitatív szervezetnek.

Zotter Judit, a Kutatópont korábbi vezetője szülési szabadságra távozik, ezért volt szükség a vezetőváltásra a társaság élén.

A Kutatópont a Nézőpont Csoport tagja, 2010 tavaszán kezdte meg működését önálló piackutató cégként, amely öt év alatt árbevételét meghatszorozta, 2014-ben 412 millióra emelte. A cég fő profiljai a piac- és a médiakutatás.

  • Megosztom