Új ügyfelet szerzett a Geometry Global

Az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás, a Wing Zrt. a Geometry Globalt választotta ki és bízta meg kiemelt projektje, a Clark 1 irodaház arculatának megtervezésével és az ehhez kapcsolódó launch kommunikáció koncepciójának kialakításával.

A szerződés értelmében a Geometry Global feladata a Lánchíd budai lábánál, a Clark Ádám téren épülő Clark 1 irodaház arculatának megtervezése, az ehhez kapcsolódó launch kommunikáció koncepciójának kialakítása, valamint a weboldal tervezése és fejlesztése.

„Többek között azért választottuk a Geometry Globalt, mert az aktivációs ügynökség nagyon átgondoltan közelítette meg a feladatot, jó üzenetet talált az adott célcsoporthoz és a grafikában a mennyiség helyett a minőségre koncentrált. Bízom benne, hogy a Geometry Globallal gyorsan sikerre visszük a Clark 1-et, és a megbízás végeztével folytatni tudjuk az együttműködést egy következő projekten” – nyilatkozta a megbízás kapcsán Schőmer Norbert, a Wing Zrt. vezérigazgató-helyettese.

  • Megosztom