Új ügyfelek a Just Creative-nál

Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó, a Gönci Barack Vigasság és az óragyártó világmárka, az Eterna is a Just Creative-et választotta aktuális kommunikációs kampányához.

 

Az Ügynökség Kovács Ágnessel való együttműködése lassan 5 éves múltra tekint vissza, ugyanis az olimpiai bajnok úszónő közösségi kommunikációját, a Facebook profiljának szerkesztését ők indították el. Kovács Ágnest évek óta hívják olimpiai bajnokként előadni, tréninget tartani, ő pedig a jelenleg elérhető legszínvonalasabb képzésen kívánta elsajátítani új hivatásának alapjait. A kaliforniai UC Berkeley-n tavasszal végzett, azóta már nemcsak oktatóként, de executive coachként is kivételes sikereket ér el.

 

A Gönci Barack Vigasság az Ügynökség üzletági referenciái valamint ajánlás útján választotta a Just Creative-et, s bízta rá a rendezvény teljes körű kommunikációját. A Gönci Barack Vigasság igazi, családias együttlét, ahol bemutatkozik az eredetvédett gönci sárgabarack, az abból készülő ételek és italok, valamint parádés zenei programokkal is készülnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Érintetlen helyszínen prémium minőséggel várnak minden barackimádót július első hétvégéjén Boldogkőváralján.

 

Szilágyi Áront választotta magyarországi nagykövetének az Eterna. Az ünnepélyes márkabemutatón a kétszeres olimpiai bajnok elmondta: a pontosság a legfontosabb az életében legyen szó akár a vívásról, akár az emberi kapcsolatairól. Órát pedig a stílus alapján választ, hiszen a minőség nem is lehet kérdés. 70 éve vágott neki a norvég etnográfus, Thor Heyerdahl, hogy legendássá vált KonTiki expedíciójával a népek Kolumbusz előtti óceánátkelését bizonyítsa. Az útra az Eterna gyártotta a csapat óráit, megalapozva ezzel szintén legendás KonTiki kollekcióját. Az évforduló alkalmából két különlegességgel rukkolt elő a svájci óragyártó manufaktúra, továbbá nagykövetet választott: Szilágyi Áron képviseli a márkát Magyarországon. Az Eterna nagykövetét bemutató eseményt, s a téma kommunikációját, valamint a reklámfotók elkészítését a Monis Jewelry ajánlásával a Just Creative-re bízta a bécsi székhelyű forgalmazó.

  • Megosztom