Új ügyfél a Neo Interactive-nál

A BASF Hungária több feladatot is a Neo Interactive-ra bízott az elmúlt hónapokban. A digitális ügynökség a márkatulajdonos Agrodivíziójával dolgozik együtt.

 

2015 októberében írt ki zártkörű, meghívásos tendert a BASF Hungária Kft. Agrodivíziója, amelyen a neo lett a befutó. A feladat az Agrodivízió B2C piackutatásának támogatása volt. A piackutatás a szakmai rendezvények mellett online zajlott. A neo az online kérdőív weboldalának elkészítése mellett médiatervezési és – vásárlási feladatokat is ellátott.

 

Ezt követően a BASF két további tendert is kiírt, amelyeken szintén a Neo Interactive nyújtotta be a legjobb pályázatot. Az egyik feladat az Agrodivízió egyes arculati anyagainak elkészítése volt.

 

A másik feladat a BASF Agro Kedvezményklub februári indulásának kommunikációs támogatása. A neo végezte a kapcsolódó online és offline médiatervezést és –vásárlást, emellett az ügynökség készítette a kampány kreatívanyagait is. A cégnek korábban többféle akciója, kuponja volt, ezeket egységesítette most a BASF Agro Kedvezményklub keretében.

  • Megosztom