Új tévé a magyar piacon

A Romance TV magyar változata júniustól a Vidanet kábelhálózat családi csomagjának részeként már elérhető az előfizetők számára. A romantikus műsorokat sugározó csatorna terjeszkedési tervének megfelelően tovább növeli magyarországi lefedettségét.

 

A Romance TV szinkronizált magyar változatban sugározza legsikeresebb műsorait, Inga Lindström (csütörtökönként 20 órakor) és Rosamunde Pilcher (vasárnaponként 21:30 órakor) bestsellereinek film változatát, valamint olyan sikerprodukciókat, mint az „Álomhajó“. Egész estés filmeket ismert német színészekkel, valamint díjnyertes sorozatokat és telenovellákat, mint a „Szerelem vihara“ (Sturm der Liebe) és a „Danni Lowinski“.

 

A csatorna üzemeltetője a Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG, amely a magyar piacon való megjelenéshez megalapította a Romance TV Magyar Betriebs GmbH leányvállalatot.

 

„A Vidanettel való együttműködéssel megtettük az első lépést Magyarországon és fontos partnert nyertünk vállalatunk számára. Az ügyfeleknek az európai gyártású romantikus műsorok legjobb filmjeit és sorozatait kínáljunk programunkban“, nyilatkozta Tim Werner, a Mainstream Networks Holding GmbH & Co. KG üzletvezetője.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy ilyen színvonalas, szórakoztató csatornával bővült a kínálatunk, ráadásul a magyar nézők közül elsőként a mi előfizetőink láthatják a Romance TV műsorát” – mondta el Takács László, a Vidanet értékesítési- és marketingigazgatója.

  • Megosztom