Új területen hódít SpongyaBob

A gyerekek kedvenc mesehőse nemcsak a tévéképernyőket, hanem a divatvilágot is meghódította. A sárga tengeri szivacs által inspirált kollekció a világhírű brit luxus-kiegészítő tervező, Beatrix Ong és a divatdiktátorok egyedi elképzeléseit megvalósító ruhaüzlet, a párizsi Colette kollaborációjából született meg. A trendi termékek között SpongyaBobos ruházati cikkek, lakberendezési tárgyak és trendi kiegészítők is helyet kaptak.

 

A Nickelodeon legnépszerűbb mesehőse által ihletett egyedülálló divatkollekció darabjai minden gyermek és lélekben fiatal felnőtt számára kiváló választást jelentenek, hiszen rendkívül egyediek és stílusosak, letisztult formaviláguknak köszönhetően nemcsak követik, hanem diktálják is a ruházati és lakberendezési trendeket.

 

A londoni születésű luxus tervezőt, Beatrix Ongot egész munkássága során a klasszikus stílus és a vidámság ötvözése vezérelte, így SpongyaBob figurája tökéletes választás volt legújabb divatkollekciójához. A világhírű brit tervező tökéletesen megragadta a vidámságot, trendiséget és egyszerűséget, amit SpongyaBob jelképez.

 

A világhírű tervező limitált szériában készített kollekciójának köszönhetően SpongyaBob a gyerekek szíve után a divat világát is meghódította, a Nickelodeon kedvenc tengeri szivacsa által inspirált trendi ruhadarabok, különleges kiegészítők és egyedi lakberendezési tárgyak egyetlen divatrajongó ruhatárából sem hiányozhatnak.

  • Megosztom