Új tarifák a Telenornál

A Telenor két új, kifejezetten a kisvállalkozások számára kialakított tarifacsaláddal bővíti portfólióját, amelyben korlátlan és megosztható csomagok egyaránt megtalálhatók. A 100%-ban lebeszélhető havidíjú csomagok kialakításakor a vállalkozások számára legfontosabb szempontot, a költségek optimalizálást tartotta szem előtt a Telenor.

 

A korlátlan tarifák a kisvállalkozások körében hamar népszerűvé váltak a jellemző telefonhasználati szokásaiknak köszönhetően. A Telenor kisvállalkozások körében végzett friss felméréséből kiderül, hogy bár a korlátlan beszélgetési lehetőséget kínáló tarifák rendkívül vonzóak, nem feltétlenül tudja kihasználni ezeket a csomagokat egy vállalkozás valamennyi munkatársa. Azonban bármilyen tarifát is választ a cég, fontos szempont számára, hogy a havidíja teljes mértékben lebeszélhető legyen és kedvező percdíjakon beszélhessen.

 

A Business All-In XS, S és M tarifák havidíja 100%-ban lebeszélhető[1], ráadásul az utóbbi már 5000 forintért hálózaton belüli korlátlan beszélgetést biztosít normál díjas irányba.[2] Mindhárom tarifa tartalmaz mobilinternetet. A Business All-In L és XL csomagok valamennyi belföldi hálózatba korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínálnak normál díjas irányba, ráadásul a Telenor Hipernet 4G hálózatához is hozzáférést biztosítanak. A Business All-In XL a fentieken túl csoporton belüli ingyenes beszélgetést, adatmegosztási lehetőséget és Office 365 szolgáltatáscsomagot is tartalmaz.

 

A vállalkozások igényei eltérőek, a foglalkoztatottak számától a cég profiljáig számos tényező befolyásolhatja a tarifaválasztást. Akiknek a korlátlanság helyett a rugalmasság és a költségek optimalizálása a fő szempont a csomag kiválasztásakor, azok számára a költséghatékony Business Team tarifacsaládot ajánlja a Telenor. A csomagok havidíját egyszerre több, akár 25 kolléga is lebeszélheti, így a keret összege a lehető leghatékonyabban felhasználható, és nem vész el. Valamennyi tarifacsomag tartalmaz 100 MB mobilinternetet, amely 1 és 2 GB-os adatjegyekkel tovább bővíthető.

 

Mind a Business All-In, mind a Business Team tarifák tovább bővíthetők a kiegészítő Extra csomagok révén: valamennyi csoporton belüli ingyenes beszélgetést, 4G hozzáférést és különböző mértékű adatmennyiséget kínál, emellett adatmegosztási lehetőség, Office 365 szolgáltatáscsomag és az F-Secure biztonsági megoldás is elérhető a választott csomagnak megfelelően. Ráadásul Extra csomag választása esetén a kiegészítő havidíj összege jóváírásra kerül két év hűség vállalása esetén.

  • Megosztom