Új szolgáltatás a Wizz Air-nél

A Wizz Air ma elindította weboldalán a valós idejű Járatinformáció szolgáltatását. Az új eszköznek köszönhetően az utasok kényelmesen tájékozódhatnak a járatuk valós idejű státuszáról, megtekinthetik az összes járatot, amely időben indul és az esetleges törölt vagy késve induló járatokat is.

 

A Wizz Air először az okostelefon applikációjában tette elérhetővé ezt a szolgáltatást, amely nagyon népszerű lett a felhasználók körében. A mai naptól pedig minden utas hozzáférhet a járatinformációhoz a honlapon. A Járatinformáció indulási repülőtér vagy járatszám alapján jeleníti meg a járatokat.

 

„A célunk, hogy kiváló utazási élményt biztosítsunk utasainknak az utazás teljes ideje alatt” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Járataink pontosságát tekintve kiváló teljesítményt nyújtunk, ugyanakkor fennakadások előfordulhatnak, ilyenkor mindennél fontosabb, hogy időben biztosítsunk információt, ezzel szolgálva utasaink elégedettségét. A valós idejű Járatinformációnak hála az utasaink ellenőrizhetik a járatuk státuszát az utazásuk napján. Ezt a szolgáltatást először az okostelefon applikációnkban indítottuk el, de mától a honlapunkon is elérhető. Így most figyelemmel követni, hogy járataink pontosan érkeznek és ellenőrizni a járatok státuszát egyszerűbb, mint valaha!” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

  • Megosztom