Új szereplő a kommunikációs piacon

Jövőre már 300-500 ezer eurós forgalommal, ezt követően évi 20-25 százalékos árbevétel-növekedéssel számol a Centrade Cheil regionális, integrált kommunikációs ügynökség, amely a napokban nyitotta meg magyarországi irodáját. A cégcsoportnak világszerte 330 alkalmazottja van, a magyar piacon az első évben 10-15 munkatárssal kezdi működését.

 

A magyarországi megjelenés a Centrade Integrated és Cheil Worldwide cégek között 2016. év elején létrejött, a közép- és délkelet-európai térségre kiterjedő stratégiai együttműködés újabb állomása – írja beszámolójában az MTI. A cégcsoport 10 országban működik integrált ügynökségként. Ügyfelei között a P&G, a Raiffeisen Bank, a Mondelez, a Toyota, a VISA, a Rompetrol és a REWE is megtalálható. A cégcsoport idei becsült árbevétele meghaladja a 8 millió eurót.

 

Az ügynökség bázisa a Centrade Integrated, amely 20 éven keresztül a Saatchi & Saatchi, majd azt követően egy éven át Románia egyik vezető független ügynökségeként működött.

 

A társaságnál a magyarországi ügyfélkör dinamikus növekedését várják, az állami szektorból és a versenyszférából egyaránt számítanak megrendelésekre.

  • Megosztom