Új szelek az Időképnél

Jövőre az Adaptive Media értékesíti az Időkép.hu időjárásportál hirdetéseit.

„Nagy reményekkel várjuk a 2014-es évet, hiszen ezentúl rugalmas, kreatív és újszerű megoldásokat alkalmazó sales house segítségével végezzük hirdetési felületeink értékesítést, ráadásul éppen most januárban ünnepeljük majd az Időkép fennállásának tizedik évfordulóját is. Portálunk már öt éve piacvezető az online meteorológiai szektorban, de ami még ennél is nagyobb örömünkre szolgál, hogy mindezt saját infrastruktúránk mellett a mögöttünk álló, közel fél milliós Facebook közösség és aktív észlelőtáborunk segítségével sikerült elérnünk” – mondta Nagy Márk, az Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft. ügyvezető igazgatója.

„Jövőre új fejezet kezdődik az Adaptive Media életében. A radikálisan megújult portfóliónk egyik különlegessége a rendkívül népszerű Időkép.hu, amiben óriási potenciált látunk” – nyilatkozta a szerződés aláírása után Sopov István ügyvezető. “A közel másfélmilliós webes és félmillió feletti mobil elérés révén igazi nagyágyúval van dolgunk. Az Időkép Kft.-vel való megállapodásunk az idei év talán legnagyobb fegyverténye” – tette hozzá.

Az Időkép.hu látogatottsága vetekszik a legnagyobb hírportálokéval, csúcsnapokon jócskán meghaladja a félmillió egyedi látogatót. Többszázezren töltötték már le a népszerű mobilapplikációjukat is Android és iOS platformra.

  • Megosztom