Új sorozatok a TV2-n

Sorra érkeznek a hírek a TV2-n induló új sorozatokról, amelyek között lesz saját gyártású és a már bevált recepthez tartva magukat török szériát is műsorra tűznek. A Korhatáros szerelem című romantikus vígjáték-sorozatban olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

 

A 13 részes romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon. A háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a vagány pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozása nem várt fordulatot tartogat, hiszen a mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás egy nem mindennapi, izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nem csak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

 

A Korhatáros szerelem a Step Dave című új-zélandi széria alapján készült, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálták az alkotók. A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó a ContentLab Factoryval együttműködésben készíti. Az IKO és a ContentLab alkotói a magyar műsorgyártásban már számos sikerrel büszkélkedhetnek, ezért a TV2 Csoport egy tapasztalt szakembergárdára bízta a sorozat elkészítését Hámori Barbara showrunner, Árva László kreatív producer és Rohonyi Gábor vezető rendező irányításával. A széria december elejétől kerül képernyőre.

 

„Régóta terveztük a TV2-n fikciós sorozat indítását, és azt hiszem, hogy megérte várni. Az ország vezető színészeivel, kiváló forgatókönyvvel, profi alkotógárdával és háttércsapattal készült el a Korhatáros szerelem, amire nagyon büszkék vagyunk” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

 

Nem kell ilyen sokat várni az új török szériára, hiszen már ma elindul a Bosszú vagy szerelem a TV2-n. Az új sorozat főhőse az a Kivanc Tatlitug, akit a nézők már jól ismernek a Kuzey Güney: Tűz és víz című sorozatból, mint Kuzey, partnere pedig Törökország egyik legnépszerűbb színésznője, Tuba Büyüküstün, akit az Izaura TV-n jelenleg is futó Piszkos pénz, tiszta szerelemben láthatnak. Ezúttal olyan szerelmespárt alakítanak, akiknek a családjaik ősi ellenségek.

 

A dél-amerikai telenovelláknak méltó versenytársai lettek mostanra a török sorozatok, a TV2 Csoport igyekszik folyamatosan a legújabb szériákat elhozni a magyar nézőknek. A Fatmagül átlagosan félmillió nézőt ültetett a képernyők elé, ezzel idősávjában a TV2 megszerezte a piacvezető helyet. Mától egy hasonlóan fordulatos történetet követhetnek a romantikus sorozatok kedvelői.

 

A török sorozat képi világa látványos és modern, ahogy a jelmezek is. Érdekesség, hogy a szereplőket Kivanc Tatlitug felesége, a stylist Basak Dizer öltözteti, ők ketten a török sztárvilág közkedvelt szerelmespárja.

 

Az új sorozat hétköznap délutánonként lesz látható a TV2 műsorán.

  • Megosztom