Új sorozat a Viasat3-on

Az Egyesült Államokat már ősszel meghódította, február 6-án a VIASAT3-on pedig a magyar nézőknek is bemutatkozik a 2016-os év legnagyobb sikere, a Rólunk szól (This Is Us).

 

A Rólunk szól négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet már indulásakor hatalmas siker volt. A három Golden Globe-díjra jelölt sorozat az Egyesült Államokban hétről hétre tizenötmillió nézőt ültet a képernyők elé, melynek köszönhetően újonc létére az őszi televíziós szezon harmadik legnézettebb network tévés sorozata lett a tengerentúlon. Az Amerikai Filmintézet beválasztotta a tavalyi év tíz legjobb sorozata közé, olyan produkciók mellett, mint a Trónok harca, vagy a II. Erzsébet fiatalkorát bemutató The Crown. A NBC pedig most jelentette be, hogy további két évadot rendelt a sorozatból.

 

A sikerre garancia a sorozat szereplőgárdája is. A főbb szerepeket a Hősökből és a Szívek szállodájából ismert Milo Ventimiglia, az énekes-színésznő Mandy Moore (Séta a múltba) alakítják, de Justin Hartley (Smallville, Zűrös viszonyok), Chrissy Metz és Sterling K. Brown (American Crime Story – Az O.J. Simpson-ügy) rajongói is láthatják kedvencüket.

 

A szereplők mellett a sorozat készítői is bizonyítottak már, a Rólunk szól producere ugyanis nem más, mint az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült Őrült, dilis szerelem forgatókönyvírója, Dan Fogelman.

 

A kritikusok által is egybehangzóan méltatott Rólunk szól országos premierje mellett a VIASAT3 egy már jól ismert amerikai sorozat második évadával is jelentkezik február elején, szintén elsőként Magyarországon. A poklot megunt és Los Angelesben bárt nyitó Lucifer története most új részekkel folytatódik a csatornán. A misztikus, humoros sorozat főszereplője, a Lucifert alakító Tom Ellis a második évadban nem mindennapi feladatot kap: meg kell találnia a Pokolból megszökött édesanyját, ami garantált izgalmat tartogat az elkövetkező részekre.

 

A sorozat első évada nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Magyarországon is rengeteg rajongót szerzett, ami a történet mellett a főszereplőnek is köszönhető. A Teen Choice Awards kedvenc feltörekvő híresség kategóriájában jelölt, walesi születésű Tom Ellis ráadásul nem csak játszik, énekel is: Lucifer több epizódjában is az ő előadásában hallhatják a dalokat a nézők.

 

Rólunk szól február 6-tól minden hétfőn 22:00-kor és Lucifer új részekkel február 6-tól minden hétfőn 21:00-kor a VIASAT3 műsorán.

 

Rólunk szól szinkronhangok:

Jack – Zámbori Soma

Rebecca – Pálmai Anna

Randall – Patkós Márton

Toby – Mészáros Máté

Kate – Mezei Kitty

Kevin – Bozsó Péter

Beth – Németh Kriszta

William – Vass Gábor

 

Magyar szöveg: Pozsgai Rita

Hangmérnök: Kis Pál

Gyártásvezető: Bogdán Anikó

Szinkronrendező: Balog Mihály

Produkciós vezető: Balog Gábor

 

 

 

 

  • Megosztom