Új sorozat a Film Mánián és a Film Café-n

Szeptember 17-től indul a FilmSzeretők című, sitcom jelenetekkel tarkított sorozat a Film Mánián és a Film Café-n. A széria szerelmes párját Kerekes Vica, felvidéki származású színésznő és Nagy Zsolt alakítják.

A romantikától, humortól, érzelmektől és intrikától nem mentes, rendkívül szórakoztató rövid etűdök a fiatalok filmek, illetve egymás iránti szeretetéről szólnak. A Vica és Zsolt a férfi-nő közti ellentétet is megvillantó, de sziporkázóan vicces jelenetek keretein belül extrém szituációkban bizonygatják érzelmeiket mind egymás, mind pedig a filmek iránt.

 

Az olykor szókaratéban, máskor pedig érzelmes vallomásokban és elhomályosult tekintetekben végződő FilmSzeretők jelenetei a két említett csatorna műsorszámai között elszórva találhatóak, így bárki, aki a Film Mániát, vagy a Film Cafét nézi, találkozhat velük. Az elragadó egy-két perces műsorszámokban a pár olyan filmeket és filmszerű jeleneteket idéz, melyek nagy alkotások emblematikus pillanatait, vagy éppen ikonikus sztárjait juttatják eszünkbe, legyen az western lövöldözés, a Hair legemlékezetesebb asztaltánca, egy percbe beleférő szerelmi dráma csókkal és vérrel, vagy akár Sophie Marceau elragadó személyisége, amivel Vica női rivalizálásból versenyre kel a sorozatban. A 41 darabból álló részenként egy-egy perces alkotásokban a két színész önmagát alakítja, hiszen a kisfilmekben is színészkednek, ezúttal azonban nem csak a közönségnek, hanem egymásnak is.

 

A két kiváló művész számára a FilmSzeretők egy teljesen új műfaj, melyre mindketten kihívásként tekintettek. De nemcsak a műfaj újdonsága miatt, hanem azért is, mert gyakorlatilag ők segítenek a nézőknek ráhangolódni az esti nagy filmek előtt a felhőtlen szórakozásra. Szeptemberben olyan filmek felvezetőjeként kerülnek a képernyőre, mint a Hair, a Torrente 3, a Titkos terv, vagy a Hallhatatlanok.

 

Kerekes Vica és Nagy Zsolt szeptember 17-től naponta többször is látható a FilmSzeretőkben a Film Café és Film Mánia műsorán.


  • Megosztom