Új sorozat a Cartoon Network-ön

A Cartoon Network egyik ikonikus karaktere, Dexter után megérkezett az új, feltaláló zseni gyerek: Flint. A vadonatúj animációs sorozat, a Derült égből fasírt szeptember 18-án mutatkozik be Magyarországon a Turner gyerekcsatornáin. A Cartoon Networkön és a Boomerangon egyaránt látható lesz sorozat, amely a Sony Pictures Animation 2009-ben készült, azonos című animációs sikerfilmjén és 2013-as folytatásán, a Derült égből fasírt 2. -n alapszik.

 

Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.

 

Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

 

Az eredeti film összes szerethető szereplőjét viszontláthatjuk: köztük Flint édesapját, Timet, aki a szűkszavúság és a még „szűkebb” érzelemnyilvánítások embere; Flint laborasszisztensét, a megbízhatatlan majmot, Steve; Shelbourne polgármestert, aki a választást a szardíniáért folytatott kampányával nyerte meg; Brent-et, a tizenéves helyi celebet, aki érett kora ellenére még mindig babaruha modell; Earl-t, a testneveléstanárt és Manny-t, a műszaki zseni gyereket.

 

Derült égből fasírt szeptember 18-ától hétköznap 8:05-kor és 17:40-kor a Cartoon Networkön; 6:55-kor és 19:10-kor a Boomerangon! A sorozat a DHX Media, a Sony Pictures Animation és a Corus Entertainment koprodukciója.

  • Megosztom