Új rovatokat indít a hvg.hu

Áprilisban újabb állomásához érkezik a hvg.hu tavaly nyáron megkezdett átalakítása, amikor is az utóbbi időben számos kiemelkedő érdeklődést kiváltó témával jelentkező  hírportál két új rovattal bővíti a kínálatát.

A lakás-, iroda- és ingatlanpiac iránt érdeklődő olvasók számára szakszerű, de közérthető, gyakorlatias tartalommal jelentkezik az Ingatlan rovat, amely a jövőben az eddigi www.ingatlanmenedzser.hu tematikáját is tartalmazza. Az rovatot Mester Nándor, a Világgazdaság egykori munkatársa, az Ingatlanmenedzser.hu eddigi főszerkesztője vezeti majd.

Az új, négy alrovatból álló, Élet + Stílus nevet viselő rovat olyan közérdeklődésre számot tartó témákkal fog foglalkozni, mint a kultúra, a gasztronómia, a divat, a dizájn és az utazás. A Kult alrovat a kortárs nagyvárosi kulturális szcéna trendjeire, a fesztiválok és budapesti szórakozóhelyek újdonságaira, valamint a kereskedelmi médiumokban megjelenő tartalmakra, az Utazás alrovat a legnépszerűbb bel- és külföldi utazási és wellnesscélpontokra, a Divat + Design alrovat gyakorlati tanácsokra, a legújabb divat- és lakberendezési trendekre összpontosít, a Gasztro alrovat pedig az eddig is meglévő és népszerű gasztronómiai trendekkel, éttermi újdonságokkal, étteremkritikákkal és receptekkel jelentkezik.

A Ligeti-Nagy Tamás, a Volt és a Wan2 magazin egykori főszerkesztője vezetésével induló rovat tartalmazza az eddigi www.life-style.hu népszerű témáit is. Az új rovatok illeszkednek a hvg.hu stratégiájába, amelynek a középpontjában továbbra is a hiteles, tárgyszerű és  minőségi tartalomszolgáltatás áll.
Az év elején a 300 ezres napi látogatottságot átlépő portál a terveink szerint az idén tovább növekedhet, és nélkülözhetetlen információforrásává válhat a döntéshozóknak, a közép- és felsőfokú végzettségű hazai értelmiségnek – közölte Gavra Gábor, a portál főszerkesztője.

Az új tematika a hirdetési ügyfélkör számára is új lehetőségeket kínál. Részben ez is célja volt a változtatásnak – mondta el Miklósi Zoltán kereskedelmi igazgatóhelyettes −, hiszen az új rovatokkal tovább bővülő olvasótábor ezután szegmentáltan, célzottabban lesz elérhető.

  • Megosztom