Új piacra tört be a Netrisk

Több mint félmillió nyaralási ajánlatot lehet összehasonlítani és megvásárolni a Netrisk által indított Utazasnet.hu oldalon. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég két éve már sikeresen bővítette kínálatát banki termékek összehasonlítását kínáló szolgáltatással. Az új megoldással már a következő években a legnagyobb online utazási irodákkal versenyeznének.

 

A már a júliusi tesztidőszakban is kínált, közel 600 ezer nyaralási ajánlat mellett a múlt héttől az Utazasnet.hu oldalain immár repülőjegyek foglalása is elérhetővé vált. A tervek szerint szeptember közepétől pedig olyan, a hazai piacon egyedülálló szolgáltatást tervez bevezetni az új vállalkozás, amely jóval könnyebbé teszi majd a repülőjegy- és szállásfoglalás eddigi gyakorlatát.

 

„Az új utazási oldal a Netrisk.hu általános stratégiájának megfelelően az ajánlatok minél egyszerűbb és átláthatóbb összehasonlíthatóságát biztosítja – mutat rá Gyerő Krisztina, a Netrisk.hu utazási üzletágának vezetője. – A jellemző hazai gyakorlattól eltérően az utazási kínálat mellett mindig a kötelező illetékeket is tartalmazó bruttó árakat tüntetjük fel, már az első bemutatás során megjelenik az utazásszervező cég neve is, és arról is tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a hasonló paraméterekkel rendelkező utazások átlagárához képest milyen az adott ajánlat árfekvése.”

 

A Netrisk.hu milliós ügyfélkörét célozva az Utazásnet.hu már az elkövetkező években a legnagyobb online utazási irodák rangsorának élbolyát célozza meg: terveiben 2017-re nem kevesebb, mint 600-700 ezer utasigény kiszolgálásával számol.

  • Megosztom