Új partnerrel erősített a Person Communications

Májustól Körömi János a Person Communications új partnere. A szakember korábban a Bárdi Autó Zrt. online marketing kommunikációjáért felelt, azt megelőzően pedig közel 4 évig a Café PR csapatát erősítette.

Körömi János a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett PR-marketing szakirányon, majd 2008-ban került a Café PR-hez, ahol többek között a BMW Magyarország, az OTP Bank, a Pick Szeged, valamint a Rauch Hungária kommunikációs feladataiban vett részt PR munkatársként. Ezt követően csatlakozott a Bárdi Autó Zrt.-hez, ahol az online marketing területért felelt.

 

A Person Communications 2007-óta dolgozik integrált kommunikációs kampányokon. A digitális PR, social media és a klasszikus PR eszközeivel szolgálja ki jelenlegi megrendelőit. A vállalkozás ügyfelei között többek közt megtalálható a telekommunikációs ipar jelentős szereplője, a hong kong-i WayteQ, valamint a Coca-Cola HBC Magyarország. Emellett számos Európai Uniós projekt kommunikációjában is közreműködnek.

 

„Büszke vagyok arra, hogy olyan vállalathoz csatlakozhatok, amelyben egyszerre van jelen a sokéves tapasztalat, a fiatalos lendület és a kreatív rugalmasság. Bízom benne, hogy a jelenlegi elégedett ügyfelek után további nagyvállalatok is bizalmat szavaznak majd a Person Communications szakértelmének.” – mondta el Körömi János.

 

Az új partner feladatai között a cég jelenlegi ügyfeleinek magas szintű kiszolgálása, valamint új piaci szegmensek elérése által az üzleti volumen növelése szerepel.

  • Megosztom