Új partnerrel erősít az EY

Partnerként csatlakozott az EY Law ügyvédi irodájához dr. Sefer Iván, aki elsősorban a tranzakciós területért, azon belül a finanszírozásokkal, vállalat- és portfoliófelvásárlásokkal, illetve tőkepiaci ügyletekkel kapcsolatos jogi tanácsadásért felel. Tervei között szerepel az ügyvédi iroda ismertségének és piaci beágyazottságának növelése, továbbá a jogi csapat által már elvégzett és folyamatban lévő komplex projektek szakmai elismertségének erősítése.

 

Az EY Law ügyvédi iroda 2010 óta működik Magyarországon folyamatosan bővülő létszámmal, jelenleg 20 ügyvéddel és jelölttel. Dr. Vaszari Péter irányításával az elmúlt években kiépültek azok a komplex jogi szolgáltatások, melyeket az EY többi üzletágával közösen nyújt ügyfeleinek az ügyvédi iroda. Dr. Sefer Iván érkezésével az iroda tovább erősíti a klasszikus, specializált ügyvédi szolgáltatásait.

 

Dr. Sefer Iván a CMS Cameron McKenna magyarországi ügyvédi irodájától érkezik, ahol több mint egy évtizeden keresztül nyújtott jogi támogatást ügyfeleinek.

 

Az EY budapesti ügyvédi irodája 75 országban 2200 jogi szakembert egyesítő EY Law nemzetközi hálózatának tagja.

  • Megosztom