Új partnerrel az Aon Hewitt

Az Anderson Communications lett az Aon Hewitt Employer Branding kivitelező és kommunikációs partnere. Az ügynökség munkáltatói márkaépítés projekteken és belső kommunikációs megoldásokon dolgozik együtt az Aon Hewitt tanácsadói csapatával. Az együttműködés határozatlan időre szól.

Az Aon Hewitt számos kommunikációs ügynökséggel folytatott tárgyalásokat, hogy megtalálja azt a partnert, akivel a leginkább azonos értékeket vallva, maximálisan ki tudják elégíteni ügyfeleik Employer Branding kivitelezés és kommunikáció kapcsán felmerülő igényeit. A kiválasztási folyamat nyertes pályázója az Anderson Communications lett.

A kommunikációs ügynökség az Aon Hewitt Employer Branding tanácsadási folyamatának szerves részeként nyújt kommunikációs tanácsadást a vállalat ügyfelei részére.

A HR és a kommunikáció „házasságából” született új szakterület, a tudatos munkáltatói márkaépítés feladata, hogy vonzóbbá tegye a vállalatokat a leendő és jelenlegi munkavállalók szemében, valamint támogassa a vállalatok megtartási képességének növelését is.

Az együttműködés első közös projektje a Danone Kft. munkáltatói arculatának építése volt, annak érdekében, hogy közös erővel megismertessék a piaccal, a szervezeten belül működő sikeres folyamatokat, és ezáltal reális képet nyújtsanak a potenciális munkavállalók számára. káltatói arculat építése) valamint belső kommunikáció tervezése.

  • Megosztom