Új műsort kapott Szebeni

A Parlament Televíziónál kapott új műsort Szebeni István, a Politika, Like! című heti magazint vezeti majd.

 

A Politika, Like! című új egy órás hírmagazin készítői folyamatosan nyomon követik a politikusok és pártok internetes tevékenységét. Kiválogatják a legérdekesebb webvideókat, cikkeket, Facebook és Twitter hozzászólásokat, sajtótájékoztatókat és parlamenti felszólalásokat. A magyar politika és közélet legérdekesebb történései mellett Európa és a világ vezetőinek izgalmas mindennapjaiba is bepillantást nyújtanak.

 

A heti magazin műsorvezetője Szebeni István lesz. Először november 15-én pénteken 19:00-kor kerül képernyőre a műsor. „Azért vállaltam a felkérését, mert nagyon tetszett a szerkesztő csapat szemléletmódja és az innovatív koncepció. A Parlament tévé amúgy nekem nem volt ismeretlen, mert esténként gyakran leragadok egy-egy érdekes műsoruk előtt.” – mondta Szebeni István.

 

A Parlament Televízió jelenleg csaknem 1,5 millió háztartásban nézhető. Kizárólag ezen a csatornán látható vágás nélkül az Országgyűlés munkája élőben. Azokon a napokon pedig, amikor nem ülésezik a Parlament közéleti-politikai elemző, és hírháttér műsorokkal várják a nézőket.

  • Megosztom