Új műsorral erősít a VIVA

A VIVA új, saját gyártású műsora, a Menny a Pokolba’ extrém feladatokkal teszi próbára a magyar celebeket. Az Iszak Eszti és Sanyóca által vezetett újdonságban olyan sztárok néznek egymással farkasszemet, mint Radics Gigi, Varga Viktor, vagy Tolvai Reni. Ősztől hétköznap délutánonként a félórás ügyességi show játssza a főszerepet a zenecsatornán, az új széria által pedig a közönség a VIVA TV-n eddig nem látott formátummal ismerkedhet meg.

 

Szeptember 9-től, hétfőtől-péntekig, 16:00-ás kezdéssel lesz látható a 16 részes napi széria a VIVA műsorán, amely a különleges, ügyességet, állóképességet, és kitartást igénylő feladatok mellett popkulturális kvízkérdésekkel teszteli majd a versenyző csapatokat. A nyertesek pénznyereményt vihetnek haza, a műsor különlegessége azonban az lesz, hogy egy végső, dupla vagy semmi megmérettetésnek köszönhetően a kevesebb ponttal rendelkező csoportnak is meglesz az esélye a győzelemre. Iszak Eszter angyalként hasznos tanácsokkal, Sanyóca pedig ördögi ellenfélként extra, de még több bátorságot igénylő feladatokkal állítja majd próba elé a versenyzőket.

 

„Radics Gigit, Odettet, Fluort, Győzikét, vagy épp Hient bármikor láthatja az utca embere, hiszen velük van tele az újság, és róluk szólnak a bulvárral foglalkozó hírműsorok is. Mi azonban olyan extrém szituációkba és kemény határfeszegető helyzetekbe kényszerítjük őket, ahol minden bátorságukra szükség lesz ahhoz, hogy győzzenek.” – mondta el Lakinger József, a Viacom marketing és kommunikációs vezetője.

 

A Menny a Pokolba’ gyártási jogát meghívásos tender alapján a Proud nevű cég nyerte el, kreatív producerként pedig Ráday Dávid és Lehel Olivér tevékenykedtek a szérián. A sorozat rendezője László Péter volt, aki az 1 perc és nyersz, illetve A kód című sorozatokban is letette már a névjegyét.

  • Megosztom