Új műsorral erősít a gyermekcsatorna

A Chello Zone megvásárolta a vadonatúj rajzfilmsorozat, a Város hősei sugárzási jogait, gyermekcsatornája a JimJam javára. A három-hét éves gyermekeket megcélzó sorozat egy csapat katasztrófa-elhárító és mentőjármű kalandjait követi nyomon.

 

A 26 részes animációs sorozat egy csapat elbűvölő katasztrófa-elhárító és mentőjármű – mint Paulie a rendőrautó, vagy Fiona, a tűzoltóautó – kalandjait követi nyomon. A kis járművek segítenek a tolvajok fülön csípésében, tűzoltásban, és elképesztő rejtélyek megoldásában.

 

A három-hét éves gyermekeket megcélzó sorozat olyan témákat boncolgat, mint a barátság, az önzetlen segítség, a bátorság, a problémamegoldás és a közös munka öröme, valamint számtalan pozitív üzenetet közvetít a kisgyermekeknek a lenyűgöző történetekkel. A Város hősei szerint bárkiből lehet hős, aki figyel a környezetére és segít.

 

Pelle Ferner, a rajzfilm készítője így nyilatkozott: „Olyan rajzfilmet képzeltünk el, ami egy járművek lakta város segítségével azt mutatja be – természetesen szórakoztató, jól érthető formában, – hogy kis odafigyeléssel, és őszinte segítő szándékkal, bárki lehet hős. Egy kedves, segítőkész barát, aki a tőle telhető legjobbat nyújtja az is igazi hős. Még a legkisebb dolog is lehet hősies, és járhat komoly eredményekkel.”

 

Louise Cottrell, a Chello Zone kapcsolt értékesítésért felelős alelnöke szerint: “A Város hősei c. sorozat tökéletesen illeszkedik kis nézőink ízléséhez, és magában ötvözi csatornánk valamennyi értékét, oktatójellegű, szórakoztató és megkapó tartalmat nyújtva a gyermekeknek, és családjaiknak. A sorozat megtalálja a helyét számos, széles körben kedvelt JimJam rajzfilm között, mint például a Thomas és barátai, az Állati családok vagy a Bob, a mester”

 

2006-os indulása óta a JimJam csatorna gyorsan növekszik, mára a világ 60 országában sugároz, többek között Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Oroszországban, Svájcban, Portugáliában, Görögországban, Szingapúrban, és Indonéziában. A csatorna tizenkét nyelven érhető el több mint 17 millió előfizető számára, és tizenegy helyi tartalommal bíró internet oldalával, melyek a www.jimjam.tv oldalon keresztül érhetők el, a világhálón is jelen van.

  • Megosztom