Új műsorokkal erősít a TV Paprika

Az év végén még két saját gyártású produkciót mutat be a TV Paprika. A nyáron felépített, új stúdióban eddig öt műsor készült a hazai csatorna számára. A két legfrissebb decemberben érkezik. Az „Így etesd a családodat” legfőképp az édesanyákat szólítja meg, „A TV Paprika karácsonya” pedig mindenki számára elhozza az ünnepi hangulatot a konyhákba.

 

Az idén nyáron felépített, vadonatúj stúdióban eddig összesen öt műsor készült a hazai, és további kettő a cseh és román TV Paprika számára. A nagyszerűen variálható stúdióbelsőben Bede Róbert elkészítette mesterfogásait, ismert hazai pékek-cukrászok sütöttek finomságokat az új kenyér ünnepére, de a Bocuse d’Or európai döntőjének győztese, Széll Tamás is személyesen tesztelte a TV Paprika új konyháját. Az év végére a csatorna népszerű műsorvezetői újra beköltöztek a stúdióba.

 

A TV Paprikán vendégként már korábban is feltűnt Havas Dóra a december 10-én induló „Így etesd a családodat” háziasszonya lesz. A Lila füge blog szerzője ismert hazai gasztrobloggerekkel süt-főz majd a konyhában. Bodrogi Eszterrel (Fűszer és lélek), Mautner Zsófival (Chili és Vanília), Vrábel Krisztinával (Dolce Vita Blog) és Wessely Mártával (Mirelle konyhája) számtalan ötletet és receptet mutatnak arra, hogyan kerülhet pillanatok alatt olyan fogás az asztalra vagy épp az uzsonnásdobozba, amit mindenki, de legfőképp a gyerekek is szeretnek, és szívesen fogyasztanak. Kiderül, hogyan lehet olyan egészséges hozzávalókat is belecsempészni az egyes fogásokba, melyeket egyébként nem biztos, hogy örömmel látnának a tányéron. Készül majd házi zabszelet, villámpizza-lepény, sőt, krumplipizza is, de kiderül, mi is az a zöld kükü, vagy hogy mi kell egy jó kalácspudinghoz. A 18 részes „Így etesd a családodat” december 10-én, szombaton 16 órakor indul négy résszel.

 

Az év utolsó saját gyártású produkciójának kedvéért pedig ünnepi díszbe borult a stúdió. December 17-én érkezik a csatorna ünnepi különkiadása. „A TV Paprika karácsonya” című műsorban a csatorna népszerű műsorvezetői, Havas Dóra, Bede Róbert, Dános Tamás és Jókuti András a meghitt karácsonyi fényekben együtt segítenek összeállítani az ünnepi menüt. A praktikus ötletek mellett személyes történeteket is megosztanak a nézőkkel, és kiderül, érdemes kilépni a töltött káposzta, a halászlé és a sült pulyka bűvköréből. A 4 részes karácsonyi műsor december 17-én, szombaton és 18-án, vasárnap 17 órakor indul duplarésszel a TV Paprikán.

 

  • Megosztom