Új műsor a TLC-n

A TLC legújabb sorozata, a Vegas 911 Amerika egyik legforgalmasabb és legkülönlegesebb sürgősségi részlegének eddig elmondatlan történeteit tárja elénk szombat esténként.

 

Las Vegasban minden megtörténhet: a világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központja a nevadai sivatag közepén tényleg sokat látott már. A város szívében álló University Medical Centre (UMC) dolgozói mindent megtapasztaltak, amit csak el tudunk képzelni egy kórház mindennapjairól. Most a nézők előtt is feltárulnak ezek a nem mindennapi történetek.

 

A sorozat betekintést nyújt a segélyhívó operátorok, a mentősők és a sürgősségi osztály dolgozóinak életébe, a legdurvább esetekbe és mindenapi hőstetteik történeteibe. A néha drámai jeleneteket tartalmazó sorozatban megismerhetjük a karbantartó történetét, aki egy híres-hírhedt szálloda ikonikus feliratáról zuhant le, megtudhatjuk mi történik, amikor valaki elkezd lövöldözni egy sztriptízbár előtt, vagy hogyan segítenek annak az utcai bűvésznek, akin a járókelők előtt fog ki a saját trükkje. Hogyan mentenek életeket az orvosok a legnehezebb helyzetekben is Las Vegas csillogó díszletei között – Vegas 911, csak a TLC műsorán.

 

Premier: március 12. 21:00 óra

 

  • Megosztom