Új munkatárs az Avantgarde-nál

Változás történt az Avantgarde Public Relations élén: a posztra Bedy Krisztinát nevezték ki, aki korábban divízióigazgatóként dolgozott.

Média-, ügyfél- és ügynökségi oldalról is szerzett tapasztalatokat Bedy Krisztina, az Avantgarde új ügyvezetője, aki ezt megelőzően az ügynökség üzleti és termékkommunikációs üzletág vezetője volt.

Pályáját Veszprémben kezdte újságíróként, összesen 13 évig volt belpolitikai és hírújságíró, híradókat és közéleti műsorokat szerkesztett tévékben és rádiókban, hírújságírást tanított újságíró iskolákban, és rövid ideig parlamenti sajtósként is dolgozott egy frakcióirodán. Az Avantgarde-hoz öt éve került public affairs tanácsadónak, innen ment el a GlaxoSmithKline-hoz interim megbízással vállalati kapcsolatok vezetőnek, majd egy éve divízióvezetőként került vissza az ügynökséghez.

Bedy Krisztina kinevezésével a divízióigazgatói pozíció kikerült a döntési folyamatokból, így az ügyfélmunka a korábbinál közelebb került a felső vezetéshez; a szervezeti változást pedig a piaci környezet indokolta.

A kommunikációt integráltan végzi az Avantgarde PR és az Avantgarde Digital, utóbbi vezetője továbbra is Császi Dóra.

  • Megosztom