Új marketingigazgató a Schneider Electric Csoportnál

Chris Hummel-t nevezték ki a vállalat marketingigazgatói és ügyvezető alelnöki posztjára, továbbá a végrehajtó bizottság tagjaként is szerepet vállal a szervezet működésében. Chris Hummel Jean-Pascal Tricoire, a Schneider Electric elnök-vezérigazgatójának közvetlen irányítása alatt végzi munkáját, feladata pedig a vállalat marketingtevékenységének felügyelete.

Chris Hummelt jelentős marketing, értékesítési és általános vezetői tapasztalata, valamint az Egyesült Államokban, Németországban, Oroszországban és Szingapúrban szerzett sikeres nemzetközi vezetői gyakorlata alapján kérték fel a posztra. Marketingigazgatói kinevezését megelőzően kereskedelmi vezérigazgatóként dolgozott a Unify-nál (korábban Siemens Enterprise Communications), ahol új márkanév bevezetésével, valamint a vállalat kommunikációs és együttműködési ajánlatait támogató, kereskedelmi szemléletű jövőkép felépítésével javított a cég piaci pozícióján. Chris Hummel korábban több, értékesítésért, termékekért és marketingért felelős vezetői pozíciót is betöltött az SAP és az Oracle vállalatoknál.

„A Schneider Electric számára nem csak a megújuló energiák hasznosítása, de maga a szervezeti megújulás, a folyamatos fejlődés is kiemelten fontos. Bízom benne, hogy a vállalat globális közösségével való együttműködésem új szintre emeli majd a Schneider Electric sikereit” – tette hozzá Chris Hummel.

  • Megosztom