Új marketing igazgató a Jófogás.hu-nál

A Metro Nagykereskedelemtől érkezett a Jófogás.hu új marketing igazgatója, Juhász Attila. A szakember május elejétől irányítja az apróhirdetési oldalt is üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary marketing tevékenységét.

 

A jövőben Juhász Attila felel a Jófogás brand építéséért, a stratégiai marketingfeladatokért, ATL/BTL kampányokért, illetve ő irányítja az apróhirdetési oldal marketing részlegét is. A szakember a Metro Nagykereskedelem csapatától érkezik új pozíciójába, ahol vevőigény és tömegkommunikációs vezetőként tevékenykedett. Feladatai közé tartozott a stratégiai tervezés, a különböző vevőcsoportoknak szóló lojalitásprogramok fejlesztése, a médiakampányok lebonyolítása, valamint a vásárlás ösztönző rendszerek kidolgozása.

 

Korábban márkamenedzserként az arculati/kommunikációs eszközök fejlesztését és az instore marketing felületek hatékony kiépítését is ő felügyelte. A szakember ezt megelőzően nyolc évet töltött a Citibanknál, ahol a marketing-kommunikációs osztályt építette fel és vezette, valamint kidolgozta a privát banki üzletág számára a Citigold Club lojalitásprogram stratégiát. A szakember karrierje kezdetén a DDB és Publicis reklámügynökségeknél sajátította el a kommunikációs szakma alapjait.

 

„A komoly feladatok komoly embert kívánnak. A Jófogás.hu számára fontos a magyar piac, folyamatosak a fejlesztések, hogy minél jobb szolgáltatásban részesülhessenek hirdetőink. Nagyon számítunk Attila szakértelmére, aki mind a brand építésében, mind a stratégiai kommunikáció alakításában vezető szerepet vállal” – mondta Budai László, a Jófogás.hu ügyvezető igazgatója.

  • Megosztom