Új magazin a Nők Lapjától

A Nők Lapja magazincsalád új kiadvánnyal jelentkezik, a július 1-jén megjelenő Nők Lapja Szerelem az újrakezdésről szól. A 116 oldalas magazin szerzői közt a Nők Lapja újságíróival találkozhatunk, mellettük kortárs írók készítettek anyagot a lapnak.

Ismert statisztikai adat, hogy Magyarországon minden második házasság felbomlik, de arról keveset beszélünk, hogy milyen esélyekkel keresnek párt a harminc feletti nők. Ez a kiadvány egyedülálló abban, hogy az újrakezdésről szól – sikertörténetekkel, tanácsokkal, elgondolkodtató olvasmányokkal –, de őszintén ír a nehézségekről is – mondta Akovács Éva főszerkesztő.

A 116 oldalas magazin szerzői közt a Nők Lapja újságíróival találkozhatunk, akik a tőlük megszokott igényességgel, érzékenységgel és humorral közelítenek a témához. Mellettük olyan közkedvelt kortárs írók készítettek anyagot a lapnak, mint Vámos Miklós, Tóth Krisztina, Vass Virág és Karafiáth Orsolya. Társkereső irodák tulajdonosai titkos tapasztalataikat osztják meg az olvasókkal, Csernus Imre interjúban mondja el, min múlik, hogy sikerül-e egy friss kapcsolat, ismert színésznők mesélik el tapasztalataikat, milyen elváltan újra belevágni a társkeresésbe.

A 30 ezer példányban nyomott magazin három hónapig lesz a standokon és előreláthatóan jövőre tér vissza új lapszámmal.

  • Megosztom