Új magazin a lappiacon

A Ridikül Magazin, mely a Magyar Televízió hasonló nevű műsorához is kapcsolódó női magazin, február 13. óta minden héten csütörtökön megjelenik.

2014. február 13-án elindult a Ridikül Magazin, amely ettől a naptól kezdve hetente, minden csütörtökön jelenik meg. A kiadvány a Ridikül Magazin Kft. gondozásában készül, a kiadó tulajdonosa az Apropó Média Kft. A kiadó vezetője és egyben a lap alapítója Halkó Gabriella. A lap főszerkesztője Görög Athéna, kereskedelmi vezetője Baráth Maya, az értékesítési csapat vezetéséért pedig Csirke Zsolt a felelős.

Céljuk a Magyar Televízió m1 csatornájának Ridikül című műsorához kapcsolódó igényes női magazin létrehozása volt, amely hagyományos női témákat dolgoz fel korszerű módon. Szlogenjük: „Valódi tartalom igazi nőknek.” A rovatok tematikája szorosan illeszkedik az adott hét műsoraihoz, de a szerkesztők tovább is gondolják a stúdióban elhangzott kérdéseket és történéseket, kiegészítve azokkal az érdekességekkel, új cikkekkel, amelyek anyaga a műsoridő adta korlátok miatt nem szerepelhetett volna a képernyőn.

A kiadó reményei szerint a köztévés műsor sikere egy heti női magazin sikerét is megalapozza. Saját megfogalmazásuk szerint az új heti magazin a világ dolgaiban és a saját környezetében tájékozott, fiatal felnőtt nőkhöz, önálló és határozott, középkorú asszonyokhoz és a bölcs, érettebb hölgyekhez szól. Mindazokhoz, akik észreveszik a szépet, a jót, szeretik és élvezik az életet, akik kellő humorral és megértéssel szemlélik a körülöttünk zajló folyamatokat. Azoknak, akik a kor kihívásaira értelmes válaszokat adnak, képesek és tudnak vitatkozni, a mindennapok nehézségeit megoldani.

Célcsoportjuk elsősorban a közép- és felsőfokú végzettségű modern nők, akik nyitottak a világra, és szeretnék is befolyásolni saját és környezetük sorsát, másodsorban pedig azok a közép- és felsőfokú végzettségű férfiak, akiknek fontos a család. Hiszen a visszajelzésekből már az is egyértelmű a készítők számára, hogy a Ridikül című műsort nem csak nők nézik rendszeresen.

  • Megosztom