Új magazin a hazai lappiacon

Március 10-én az IQ Press Kft. gondozásában jelent meg a BBC Kertvilág. A BBC Kertvilág magazin a brit BBC Gardeners’ World, az Egyesült Királyság vezető kertészeti magazinjának a tartalmára épül.

 

A BBC Kertvilág tartalmában mind a díszkert, mind a haszonkert téma jelen van.

Népszerű szakértők adnak tanácsot a kezdő és gyakorlott hobbikertészeknek, praktikus információk olvashatók virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. Foglalkozik a lap a legaktuálisabb kerti problémák megoldásával csakúgy, mint a szép és színes virágágyások kialakításával, mindezt érdekes cikkekkel és sok látványos fotóval alátámasztva.

 

„A Kiadó ezzel a kiadvánnyal is erősíteni kívánja jelenlétét a hobbimagazin piacon. Az IQ Press Kft. portfoliójába tartozó két kertmagazin – a BBC Kertvilág és Otthon Kert különszám – tematikailag jól megfér egymás mellett, illetve ki is egészítik egymást, kihasználva a hirdetési piac adta szinergiákat. ” – mondta Bőcs András, az IQ Press Kft. ügyvezetője.

 

A BBC Kertvilág egyszeri bookazine kiadvány, 30 000 nyomott példánnyal, 96+4 oldalon, az eredeti angol oldalakra támaszkodó szerkezettel és tartalommal, praktikus ismeretekkel, tanácsokkal, elsősorban a kerti teendőkre koncentrálva a hobbikertészeket szólítja meg. Az angol lap egy tévéműsorra épül, főbb arcai a magazinban is feltűnnek. A magazin fogyasztói ára: 795 forint és a Lapker , Magyar Posta, Color terjesztési csatornáin lesz megvásárolható, továbbá a Garden Expo kiállításon kedvezményesen.

  • Megosztom