Új lehetőség a kisvállalkozásoknak

Gyors hitelbírálat, egyszerű igénylés: többek között ezekkel az ígéretekkel indította útra kisvállalkozások számára kialakított Rapid folyószámla- és éven túli kölcsöneit a Budapest Bank. Az egyszerűsített eljárás szerinti dokumentumok hiánytalan benyújtása esetén egy napon belül megtörténhet a hitelbírálat, 8 munkanapon belül pedig a folyósítás. A gyorsan hozzáférhető termék segítség lehet a legkisebb cégek számára a mindennapi üzletmenetben.

 

A jellemzően alultőkésített kisvállalkozások gyakran szembesülnek átmeneti likviditási problémákkal, vagy azzal, hogy anyagi fedezet híján a hirtelen jött üzleti nehézségeket nem tudják megfelelően kiaknázni, ami pedig jelentősen hátráltathatja őket a növekedésben.

 

Nekik kíván segítséget nyújtani a Budapest Bank Rapid folyószámla- és éven túli kölcsöneivel. A termékcsalád egyik legfontosabb előnye, hogy a hiteligényléshez szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtása esetén egy napon belül megtörténhet a hitelbírálat. A termék igénylése is egyszerű: a bank előre tájékoztatja az ügyfelet a szükséges dokumentumokról, ezen kívül pedig nem kér be továbbiakat.

 

„A Budapest Banknál a legkisebb vállalkozások is kiemelt figyelmet kapnak: speciális igényeikre kidolgozott szolgáltatásokat kínálunk. Valljuk, hogy a hitel a továbblépés lehetősége is, amely sokszor elengedhetetlen a jó ötletek megvalósításához, ugyanakkor a gyorsaság, a piaci lehetőségek megragadása szintén létfontosságú lehet ezeknek a cégeknek. Ezért alakítottuk ki Rapid termékeinket, amelyekkel a kisvállalkozásokat segítjük mind a napi működésben, mind a fejlesztések terén” – mondta Erdei Zsuzsa, a bank mikrovállalkozói üzletágának vezetője.

 

A Rapid éven túli kölcsönt 13 és 72 hónap közötti futamidővel, 5 millió forint kölcsönösszegig vehetik igénybe a kisvállalkozások, tárgyi fedezet nélkül, minimum 18 hónapos működési múlttal. A Rapid folyószámlakölcsön bank által jóváhagyott keretösszegét a 12 hónapos futamidő alatt bármikor felhasználhatják az ügyfelek, vagyis a keretösszeg erejéig költhetnek akkor is, ha a folyószámlájukon lévő pénz elfogyott. A termékcsalád árazása is kedvező: jelenleg a folyószámlakölcsönt 1 havi BUBOR+3%-os éves kamattal, míg az éven túli kölcsönt 4%-os éves kamattal kínálja a bank.

  • Megosztom