Új kuponos oldal indult

Az új gyűjtőoldal az egészségügyre specializálódott. A Medibon.hu nemcsak baráti áron tesz elérhetővé számos egészségügyi és orvosi szolgáltatást, hanem szakmai fórumán keresztül szakemberek segítségével tájékoztat a betegségekről és azok megelőzéséről is.

 

A Medibon.hu kifejezetten egészséges életmóddal és egészségüggyel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál jelentős kedvezményekkel.

 

A weboldal létrehozásának alapötletét a hazai egészségügyi ellátás problémái adták. Egyre többen hajlandók ugyanis fizetni a magánklinikai szolgáltatásokért annak érdekében, hogy várakozás nélkül részesüljenek színvonalas ellátásában. Ebben kíván segíteni a Medibon.hu, amelyen többek között orvosok és szakemberek által hitelesített egészségügyi kezeléseket lehet igénybe venni az eredeti ár töredékéért. „Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen szolgáltatatás igénybevétele a bizalomra épül, ezért a nálunk megjelenő partnerek esetében rendkívül részletes a tájékoztatás, a helyszínt fotókkal is bemutatjuk”- mondta Kolma Kornél, a Medibon.hu kommunikációs vezetője.

 

A kedvezmények (bónok) felkutatása mellett az oldal nagy hangsúlyt fektet az általános tájékoztatásra is: a szakemberek hasznos tanácsokat adnak cikkeikben a betegségekről és azok megelőzési lehetőségeiről. „Hosszabb távon olyan szakmai fórumot szeretnénk létrehozni, ahol az orvos és a laikus ember között állandó párbeszédre kerülhet sor. Célunk nem kisebb, mint hatni az emberek egészségtudatára, mind lelki, szellemi és fizikai harmóniájukra. Ha mindhárom szinten kiegyensúlyozottságra törekszünk, azzal hozzájárulunk, hogy valóban napról napra jobban legyünk” – mondta a Medibon.hu kommunikációs vezetője.

  • Megosztom