Új külsővel hódít az okosmobil

A Motorola tavaly év végén mutatta be a Moto X-et. Akár négyféle fa közül választhatunk hátlapot a testre szabható külsejővel hódító készülékhez.

 

A mobilpiacot egykor a vezetők közül irányító Motorola az elmúlt években eléggé rögös korszakon bukdácsolt át, ám a hányatott sorsú márka a tavalyi év végén végre újra egy olyan modellt tudott bemutatni, ami megnyerte magának a közönség szimpátiáját – írja a Mobilport.

 

A Moto X nem a legerősebb androidos telefonokkal igyekezett felvenni a versenyt, inkább a megbízható felső-középkategóriát célozta meg, és különleges külsőségekkel próbált kedveskedni a közönségnek. Ennek lényege, hogy a vásárlók az online rendelési felületen akár teljesen saját vágyálmaik szerint szabhatták testre a telefon kinézetét.

 

Mostantól még nagyobb a választék, és a természetes anyagok rajongóinak is akad finomság. A Moto X ugyanis mostantól akár fa borítást is kaphat, melyet több fafajtából választhatunk ki. A 350 dolláros (kb. 78 ezer forintos) alapárhoz mindössze 25 dollár, azaz nagyjából 5600 forintos felárat kell fizetnünk, és máris választhatunk a rózsafa, az indiai tölgy és az ébenfa között, valamint a fákon kívül akár bambusz borítással is rendelhetjük a készüléket.

 

A további opciók között a fekete vagy fehér előlapot, a berakásos elemek színét, valamint egy olyan lehetőséget is kapunk, melyben egy saját szöveget (például nevünket, becenevünket, vagy cégünk nevét) gravírozzák a hátlapra. Választhatunk ingyenes extraként egy nekünk tetsző kijelző-hátteret, bekapcsolás utáni üdvözlő szöveget, 40 dollárért pedig egy kívánt színben szállított mikrofonos, fontópiás fülhallgatót is. A testreszabáshoz a MotoMaker weboldalán lehet ügyeskedni, viszont sajnos egyelőre csak amerikai szolgáltatók hálózatában lehet végigvinni a rendelési folyamatot. Ha viszont valakinek kint él nagybácsija, húga vagy barátja, akár neki is láthat rajta keresztül a tervezgetésnek – olvasható a mobilport.hu-n.

  • Megosztom