Új kezdeményezés a Balatonnál

Egy hete indult útjára, máris több mint 4000 rajongóval és több mint 100 feltöltött hellyel büszkélkedhet az az ingyenes közösségi portál, amely a Balatonon működő és egész évben nyitva tartó helyeket gyűjti csokorba a közösség erejével.

 

Az elképesztő sikerrel startolt www.balaton365.info weboldal és a hozzá tartozó www.facebook.com/balaton365 oldal olyan „balatoni nagyágyúkat” is vonzott, mint a Kistücsök, a Bock Bisztró vagy a Télikert. Mellettük még több mint száz vendéglátóhelyet, borászatot, szálláshelyet és programot töltöttek fel a lelkes internetezők az első héten.

 

A Balaton365 projekt célja, hogy megismertesse a Balaton-környéki helyeket és programokat a nagyközönséggel és elősegítse a balatoni szezon egész évre bővítését. Az ingyenesen és közösségi alapon működő információs portálokra feltöltött adatok hitelességét a folyamatos ellenőrzés biztosítja. A honlap fenntartói évente egyszer emlékeztető emailt küldenek az adatbázisban szereplő helyeknek, amely emailre válaszolni kell a regisztráció fenntartása érdekében. Ha nem érkezik két héten belül válasz, az adott hely automatikusan törlődik a rendszerből. Így biztosan naprakész tájékoztatást nyújt a www.balaton365.info oldal.

 

„Most madarat lehet velünk fogatni, nagy siker, hogy egy hét alatt ilyen sok helyet töltöttek fel és többezer ember támogatja a kezdeményezést. Ez is bizonyítja, van igény az egész éves balatoni szezonra.”– mondta el Tóth Balázs ötletgazda, a balatonlellei BL YachtClub vezetője. – „Nemcsak vendéglátóhelyek és szálláshelyek jelentkeztek, hanem sok szolgáltató – kozmetikus, fodrász – is, de őket sajnos nem tudjuk megjeleníteni ezen a portálon, mert a www.balaton365.info kifejezetten a szabadidő eltöltését segíti.”

 

A balatonlellei BL YachtClub csapatának tagjai folyamatosan fejlesztik a honlapot, így hamarosan bárkinek lehetősége lesz kategóriák szerinti szűrésre, fényképalbum szerkesztésére illetve a véleményét is elmondhatja nyilvánosan a feltöltött helyekkel kapcsolatban.

 

A regisztráció és térkép használata teljesen ingyenes, és az is marad.

 

  • Megosztom