Új játék a gyerekcsatornától

Az új Kalandra fel! szereplőkészítővel a gyerekek egyszerre játszhatnak kedvenc szereplőikkel, és fedezhetik fel kreativitásukat.

A Cartoon Network a napokban mutatta be legújabb online alkalmazását, a Kalandra fel! szereplőkészítőt, melynek segítségével a csatorna nézői a BAFTA-díjas Kalandra fel! szereplőivel játszhatnak.

A Kalandra fel! szereplőkészítő ingyenes alkalmazás a CartoonNetwork.hu oldalon érhető el. Az interaktív játékban a gyerekek kedvenc sorozatuk mintájára új hősöket, hercegnőket és más Ooo földi mágikus lényeket alkothatnak, hozzá különféle fizikai tulajdonságokat, kiegészítőket, színeket és különleges képességeket kombinálva. A kész szereplők feltölthetők az online galériába, onnan megoszthatók, háttérképként használhatók vagy éppen értékelhetők.

A Cartoon Network sorozatai iránt rajongók előszeretettel játszanak kedvenc animációs hőseikkel, így a Kalandra fel! szereplőkészítő nem az első interaktív online játék a csatorna honlapján. 2013. novemberben indult a Te animációd című alkalmazás, amellyel a gyerekek népszerű Cartoon Network-szereplőket a csatorna sorozatainak háttereibe illesztve, tetszőleges szöveggel ellátva elkészíthetik saját, megosztható és mozgó animációikat. A játék sikerére utal, hogy két hónap alatt 2647 animáció készült el csak Magyarországon, a Benelux, Balti és CEE-régióban ugyanez a szám már 36 ezerhez közelít.

A csatorna 2012-ben mutatta be a Gumball szereplőkészítőt, amely az eddig hazánkban elkészült közel 48 ezer szereplővel szintén népszerűnek bizonyult a fiatal nézők körében. A Cartoon Network 2009-ben rukkolt elő az első két alkotó típusú játékával, a Ben 10 idegen lény tervezővel, illetve a Ben 10 játéképítővel– e két alkalmazás a mai napig rendszeresen szerepel a Cartoon Network weboldalának tíz legnépszerűbb játéka között.

 

  • Megosztom