Új igazgató a GroupM-nél

A GroupM – a WPP médiaügynökségeit tömörítő nemzetközi cégcsoport – magyarországi igazgatósága és a GroupM EMEA régiójának vezetése megbízta Pajor Attilát a GroupM kereskedelmi és stratégia feladatainak vezetésével. Az új vezető kiemelt feladatai közé fog tartozni új kereskedelmi technikák bevezetése és megvalósítása együttműködésben a csoport média partnereivel a magyar piacon.

 

“Pajor Attilának az MEC pénzügyi igazgatójaként és operatív ügyvezetőjeként az elmúlt 8 évben nagy része volt a cég sikeres fejlesztésében, tapasztalata, szakmai és emberi kvalitásai tökéletesen alkalmassá teszik arra, hogy egy több céget összefogó nagyobb egység, a GroupM, kereskedelmi feladatait sikeresen vezesse.” – mondta el David Lhota a GroupM regionális igazgatója.

 

A Gulyás János (MEC), Mondok Árpad (Mediacom), Nagy Marcell (Maxus) és Somlói Zsolt (Mindshare) által alkotott magyarországi igazgatóság nevében Somlói Zsolt többek között hozzátette, hogy: “…Pajor Attila személyében egy kitűnő szakember erősíti a GroupM szervezetét egy olyan időszakban, amikor a csoport szintű kereskedés egyre fontosabbá válik.”

 

  • Megosztom