Új igazgató a Chello Central Europe-nál

November 1-jétől Nagy Andrea tölti be a Chello Central Europe marketing- és kommunikációs igazgatói posztját. A szakember feladata lesz a cég teljes régiójára kiterjedő kommunikációs és marketing stratégia alakítása, a vállalati és B2C kommunikáció, valamint az ezen tevékenységeket támogató „creative-service” funkció működésének felügyelete.

“A Chello Central Europe folyamatos fejlődése és a jelentős tartalmi invesztálások miatt fontosnak tartjuk, hogy a vállalati kommunikáció még nagyobb hangsúlyt kapjon. Meggyőződésem, hogy Andrea kiemelkedő szakmai hozzáértésének és stratégiai gondolkodásának eredményeként a Chello portfóliója, valamint az ahhoz tartozó televíziós termékek piaci pozíciója és imidzse tovább erősödik, bővül” – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

 

Nagy Andrea a reklámiparban kezdte pályafutását. Hét évet töltött a Saatchi&Saatchi, majd az M&C Saatchi London és New York irodáiban. Az Egyesült Államok után Amszterdamban folytatta munkáját, ahol szintén hét évig dolgozott a J. Walter Thompson nemzetközi ügyfélkapcsolati igazgatójaként. 2004-ben tért vissza Magyarországra a JWT budapesti irodájának ügyvezetőjeként, majd három évig a TV2 csoport marketing és kommunikációs igazgatói posztját töltötte be. Az elmúlt évben az NBC Universal kelet-közép-európai marketing-tanácsadójaként dolgozott.

 

A Chello Central Europe Kelet-Közép-Európában 9 országban 21 tematikus csatornát működtet.

  • Megosztom