Új honlapot indított a CIB

Megnőtt az érdeklődés a CIB Csoport által az elmúlt években visszavett kereskedelmi és ipari ingatlanok iránt; az elmúlt 3 évben több, mint ezer tranzakciót bonyolított le a bankcsoport, amely az értékesítések támogatására új honlapot is indított.

 

A CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. az ingatlanpiac jelentős javulását tapasztalja az elmúlt időszakban, a legnépszerűbbek a fővárosi, illetve Pest megyei ingatlanok, de jelentősen megnőtt az érdeklődés a vidéki régiókban is – írja az MTI.

 

A www.recovery-ingatlan.hu címen a CIB Csoport tulajdonában lévő összes eladó ingatlan elérhető. Az eladásra kínált ingatlanok között kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, illetve lakóingatlanok is vannak, összértékük eléri a 210 millió eurót (mintegy 65 milliárd forintot).

 

A honlapon az ingatlanok típusától függően minden érdemi információ elérhető, köztük a hasznosítás lehetőségeiről, az övezeti besorolásról, beépíthetőségről, a bérlői információkról is – olvasható az MTI beszámolójában.

  • Megosztom