Új főszerkesztő a Nemzeti Sportnál

Szöllősi Györgyöt nevezték ki a Mediaworks kiadóhoz tartozó Nemzeti Sport főszerkesztőjének. A sportnapilap szerkesztőségének új vezetője korábban már írt a lapba, dolgozott a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának, a FourFourTwo magazinnál, illetve életrajzi könyvet írt Puskás Ferencről.

 

Folytatódik az átszervezés a Mediaworks portfóliójába tartozó kiadványoknál, bejelentették, hogy új főszerkesztő irányítja a Nemzeti Sportot. Szöllősi György a Szegedi Tudományegyetemen szerzett kommunikáció szakos diplomát 2005-ben. Korábban már csaknem egy évtizeden át volt a Nemzeti Sport és a kiadó hetilapja, a Képes Sport újságírója. 1995-ben jelent meg első cikke a Nemzeti Sportban.

 

Ezt követően a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtóosztályát vezette, majd a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója volt, annak 2007-es indulásától kezdve 2014-ig. 2010 óta a magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője. Tavaly választották meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnökének.

 

A Nemzeti Sport kiadójának gondozásában jelent meg Puskás című életrajzi könyve, amelyet tavaly Nagy-Britanniában is kiadtak. Kulcsszerepet játszott a FIFA Puskás-díj megalapításában és Puskás Ferenc trófeáinak Spanyolországból történő hazaszállításában. Buzgó József korábbi főszerkesztő stratégiai sportkapcsolati menedzserként folytatja tovább munkáját a Mediaworks-nél.

  • Megosztom