Új divízióval bővül a hdOpen

Sales House divíziót hozott létre a cég, ahol open media néven indult útjára a 8 új értékesítővel bővült csapat

A 2009 óta működő, több rangos díjat is bezsebelt, mobilmarketingre specializálódott cég vezetője, Huber Kornél párhuzamosan töltött be egy éven át értékesítési igazgatói posztot a New Wave Media élén, ahol a www.vs.hu és www.welovebudapest.com natív hirdetéseire fókuszáltak csapatával.

Idén májustól a sales csapat az Open mediában folytatja kibővített tevékenységét, így a korábbi portálok mellett a www.style.hu, www.mediapiac.com, www.welovebalaton.hu, www.borespiac.hu, Where magazin, www.weloveweddings.hu és további unikális mediumok, rendezvények is kiemelten fontos szerepet töltenek be a portfólióban.

“A sales house mellett a mobilmarketing továbbra is fókuszban van a cég életében. Több év keresés, fejlesztés és pilotok után végre egy olyan megoldással állunk elő, mely forradalmasíthatja a célzott direktmarketinget és megérdemelt helyére teszi a mobilt a marketingesek, médiatervezők szemében is” – nyilatkozta Huber Kornél, majd hozzá tette: “a csapat ilyen mértékű bővítése természetesen a jelenlegi portfolió maximális kiszolgálásán túl, további tervek kibontakozásához is szükséges volt. A szerződött kiadók mellett több stratégiai megállapodást is sikerült kötnünk fontos piaci szereplőkkel, túléltünk pár fejlesztést és hosszú éjszakát, amihez segítséget nyújtó családomnak, ezúton is szeretném megköszönni a támogatását.”

  • Megosztom