Új csomagokat kínál a Telenor

Az új MyMusic kiegészítő adatcsomagokkal számos online zeneszolgáltatást és magyar online rádiót lehet hallgatni mobilinternettel anélkül, hogy az adathasználati költségek miatt kellene aggódni, míg a kábeles internet és tévé együttes kiváltására a My Hipernet Home csomagokat ajánlja a Telenor, a legnagyobb csomag HBO-előfizetést is tartalmaz. 

A Telenor Hipernet Home díjcsomagjainak köszönhetően az albérletben vagy kollégiumban élők is könnyen jó minőségű internetkapcsolathoz juthatnak. Ezeket a díjcsomagokat Magyarország területén bárhol használni lehet a csomaghoz járó mobileszközzel. Ráadásul 20 százalékos havidíj-kedvezmény jár 24 hónapon keresztül annak, aki most fizet elő bármely Hipernet Home csomagra két év hűséggel.

Azok, akik az otthoni kábeles internetük mellett a kábeltévé-előfizetésüket is szeretnék lecserélni, az új My Hipernet Home csomagokat kínálja a Telenor, amely otthoni internetet és tévészolgáltatást is tartalmaz. A My Hipernet Home díjcsomagok négyféle változatban rendelhetők, igény szerint különböző mobilinternetes adatkerettel, illetve MyTV csomaggal.

A My Hipernet Home S 25 GB adatot és 18 csatornát tartalmazó internet- és tévéelőfizetés már 4 590 forintért elérhető. A My Hipernet Home XXL elnevezésű csomag 100 GB Hipernetet, korlátlan e-mailezést és böngészést, valamint ötvencsatornás MyTV Családi csomagot tartalmaz, de ebben az árban a több ezer órányi filmet tartalmazó HBO GO szolgáltatás is szerepel. Ezenkívül a MyTV és az HBO GO szolgáltatás használata során generált adatforgalomért az ügyfeleknek egyik My Hipernet Home csomag esetén sem kell fizetniük a hűségidő lejártáig.

Kifejezetten zenerajongóknak szánja a Telenor a másik újdonságát, a Telenor MyMusicot. A háromféle adatcsomag kifejezetten az online zenehallgatáshoz kínál adatforgalmi keretet. Az adatcsomagok számos népszerű online streaming zeneszolgáltatáshoz és rádióhoz elérhetők, mint a Deezer, az Apple Music, a Google Play Zene, a Tidal, valamint az MR rádiók.

A Telenor MyMusic csomagokat a vállalat minden olyan havidíjas és kártyás ügyfele megrendelheti, aki bármilyen aktív mobilinternetes adatcsomaggal rendelkezik. Az alacsony díjú csomagok használatának előnye, hogy mobilinterneten keresztül a zeneszolgáltatások több milliós katalógusa bármikor hozzáférhetővé válik anélkül, hogy az adatátvitel költségei, vagy a telefon esetleg szűkös adattároló kapacitása miatt kellene aggódni.

Ha egy ügyfél előfizet a 990 forintos havidíjú MyMusic Nonstop adatcsomagra, a Telenor Hipernet hálózatán korlátlanul használhatja ezeket a zeneszolgáltatásokat tömegközlekedés során, az autóban vagy akár a strandon. A MyMusic Start csomagot az online zeneszolgáltatásokkal ismerkedőknek szánja a Telenor, ez 500 MB hipernetes zenei forgalmat tartalmaz, ami átlagos hangminőség mellett nagyjából 15 órányi internetes zenehallgatásra elegendő a támogatott szolgáltatások használatakor. A MyMusic Deezer csomaggal szintén bármennyi zenét lehet hallgatni a Hiperneten a korlátlan adatkeretnek köszönhetően, azonban ez a csomag egy prémium Deezer-előfizetést is tartalmaz.


Tags:

  • Megosztom