Új befektető a magyar fociban

Új, angol befektető érkezett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Egri FC-hez. A klub elutalta azt az összeget, amely a stadion világításának kiépítésével összefüggő munkálatok elkezdéséhez kell.

“Nagyon komoly angol társam van immár a cég vezetésében. A szurkolókat megnyugtathatom, hogy lesz NB I-es folytatás Egerben” – nyilatkozta Kocsis Zoltán, a klub tulajdonos-ügyvezetője az egyesület hivatalos oldalán. Az új befektető kapcsán mára ígér bővebb tájékoztatást a klub – írja az MTI.

 

 Vancsa Miklós klubigazgató korábban elmondta, Jámbor János főtámogató a szezon végéig takarékossági programmal ugyan, de kitartana a csapat szponzorálása mellett, annak ellenére, hogy a keddi határidőig nem történt előrelépés a stadionvilágítás építésével kapcsolatban.   

 

A főtámogatóval csak abban az esetben tervezhetnek a jövőt illetően, ha a stadion ügyében kézzel fogható és szemmel látható változások lesznek tapasztalhatók. Az Eger az őszi szezonban a világítás hiánya miatt nem játszhatott hazai pályán, így Debrecenben, illetve Budapesten, a Vasas otthonában fogadta aktuális ellenfeleit.

  • Megosztom