Új arcokkal jelentkezik a Randikommandó

Az őszi műsorrendben új arcokkal és frissített koncepcióval indítja a Randikommandó harmadik évadát augusztus 27-én Viva Televízió. A műsorban a korábbi évadokból már ismert Zsidró Tamás mellett ezúttal Vörös Renáta sminkes és Lendvai Lilla stylist látja el fontos tanácsokkal a lányokat, a műsor háziasszonyaként pedig főszervezői feladatokat kapott Iszak Eszti.

A műsor csak címében őrzi meg a régi adásokat: az új évad 18 epizódjában már nemcsak randira, hanem egy fontos eseményre (állásinterjú, szülinap, fotózás…) készíti fel az önként jelentkezőket a Viva szakértőkből álló csapata.

A frizurákat továbbra is Zsidró Tamás mesterfodrász készíti, mellette Vörös Renáta a sminkért, Lendvai Lilla pedig a tökéletes ruhákért felel, a jelentkezőket, akik csak a műsor végén szembesülnek teljes egészében új énjükkel. Iszak Eszter segíti majd az átalakulási folyamat során.

A műsor a Viva arculatához és célcsoportjához igazodva az ifjúságra és a fiatalok problémáira fókuszál, ezért a szereplőket nemcsak külsőleg, de belsőleg is „átalakítják”: hasznos tanácsokkal látják el őket az adottságaikkal és a trendekkel kapcsolatban, hogy önbizalommal telve érkezzenek meg a nap végén a fontos eseményre, amelynek új műsorelemként a megszervezését is magukra vállalják a készítők.

 

  • Megosztom