Új vezetővel folytatja az NNG

Chris Greentree személyében új ügyvezető érkezett az NNG-hez, a szakember szeptember elsején állt munkába a globális autóipari szoftverháznál.

Chris Greentree Philadelphiában nőtt fel, ahol fiatalkorától kezdve segített édesapjának a család autójavító garázsában. Az autók és az autózás iránti szenvedélye már korán kialakult – Chris szeret úgy fogalmazni, hogy „motorolaj folyik az ereiben”.

Gépészmérnöknek tanult Pennsylvaniában, majd Executive MBA-t szerzett, hogy az üzlet kereskedelmi oldalához is közelebb kerüljön. Ez a lépés lehetővé tette számára, hogy a mérnöki menedzsmentről a termékmenedzsmentre, a termékmarketingre, az értékesítésre és a vállalatirányítás területére váltson.

20 éven át a Honeywell Transportation Systemsnél irányított globális csapatokat, dolgozott az Egyesült Államokban, Franciaországban, Kínában és Svájcban. Ezután csatlakozott Németország egyik legnagyobb autóipari szoftverszállítójához (Elektrobit) mint igazgatósági tag és globális értékesítési ügyvezető alelnök azzal a céllal, hogy stabilizálja és átszervezze a Key Account Management and Product Sales csapatait és világszínvonalúvá tegye a vállalatot.

  • Megosztom