Új vezetővel erősít a Kaspersky

Zoran Puskovic csatlakozott a Kaspersky Lab csapatához Kelet-Európa ügyvezető igazgatóként április 1-től. Zoran Puskovic számos vezető pozíciót töltött már be az informatikai iparágban, a kelet-európai régió szakértőjének számít – a fogyasztói- és üzemeltetői piactól kezdve a mikro-, kis- és középvállalkozásokon keresztül egészen a nagyvállalatokig.

Puskovic feladata a hosszú távú növekedés és nyereségesség biztosítása a tartományban, valamint a stratégia fejlesztések kiterjesztése. Üzleti tapasztalatával segíti a cég jövőképének terjesztését, a kiberbiztonsági tudatosság növelését, célja a Kaspersky Lab díjnyertes lakossági- és üzleti termékeinek, valamint a cég kibercsapda-hírszerző szolgáltatásainak vezető szerepének megerősítése. Ezt megelőzően a ServiceNow CEE „Emerging Markets” részlegének vezetőjeként dolgozott, összesen több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a technológiai szektorban. A ServiceNow CEE előtt Puskovic számos nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót, többek között a Virtual Instruments, a VMware Global és a SAP Central Europe szervezeteknél, valamint olyan cégeknél, mint az IBM és a Hewlett-Packard.

A Kaspersky Lab innovációi olyan újgenerációs észlelő technológiákat eredményeztek, mint például a Security Intelligence Services, valamint a teljesen integrált Kaspersky Endpoint Security platform és a Kaspersky Threat Management and Defense – egy fejlett kiberbiztonsági platform, amely biztosítja a vállalatok védelmét a komplex kibercsapdák ellen.

Puskovic közvetlenül Ilijana Vavannak tesz jelentést.

  • Megosztom