Új vezetővel erősít a Scitec

Seres Attila, a korábbi pénzügyi igazgató vette át a Scitec Magyarország Kft. irányítását. A vállalat a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő beszállítója, mintegy 90 országba szállít prémium minőségű termékeket, elsősorban a sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői számára.

Seres Attila a Debreceni Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd a General Electric-nél, a Magyar Telekomnál és a Graphisoft-nál dolgozott különböző vezető beosztásban. 2014-től a Scitec Kft. pénzügyi igazgatójaként folytatta pályafutását.

Seres Attila nemcsak pénzügyi területen segítette a Scitec dinamikus fejlődését. Nevéhez fűződik többek között a Scitec Institute tavaly szeptemberi elindítása, amelynek ügyvezetőjeként egyedülálló intézményt hozott létre. A sport- és táplálkozástudományi intézet ma már csaknem négyszáz élsportolóval dolgozik együtt a fővárosban és Győrben, köztük olyan – a 2020-as tokiói olimpián is éremesélyesként induló – világklasszisokkal, mint Hosszú Katinka, Baji Balázs és Cseh László, akik szintén az intézet szakemberei által összeállított, speciális étrendet fogyasztják.

  • Megosztom