Új vezetővel erősít a LogMeIn

Design területen erősített a LogMeIn budapesti fejlesztőközpontja: Hoffer Gábor a cég Identity and Access Management üzletágának új UX vezetője. A szakember korábban a Prezinél vezette a product design és a graphic design csapatot.

A sokak számára Flame-ként ismert Hoffer Gábor designhoz, formatervezéshez és frontend tervezéshez kapcsolódó, közel tizenöt éves szakmai tapasztalatát a Co&Co Designcommunicationnél és a Prezinél szerezte, utóbbi kötelékébe 2012 óta tartozott, előbb product designerként, majd a design terület egyik vezetőjeként. Felsőfokú tanulmányait informatikus-mérnök és tanárként kezdte, aminek köszönhetően szakmai élete mellett pályatársai folyamatosan találkozhatnak vele meetupokon, előadásokon és kurzusokon. Szakirányú érdeklődését a Pécsi Tudományegyetemen, majd a MOME ipari formatervező szakán hasznosította diákként és tanárként egyaránt.

A LogMeIn Identity and Access Management üzletágánál Hoffer Gábor irányítása alá tartozik a LastPass és a klasszikus LogMeIn-termékek, valamint a GoToMyPC kutatói és tervezői. A vezető a korábbiaknál nagyobb szervezetben, nagyobb csapat és ügyfélkör igényeit kiszolgálva kívánja meghonosítani azt a dinamikus szemléletet, ami munkáját jellemzi.

Hobbija a zene, a horgászat, és a sörfőzés. Idén gin desztillálásba is belekezdett. Énekelt a Dokkerman nevű funk zenekarban, megjelent egy nagylemezük pár éve. A Dunakanyarból jár be dolgozni az Andrássy útra minden nap.

  • Megosztom